0343-432437 info@mesa-fbc.nl

Sandra Timmer

Partner

Sandra Timmer is de jongste partner bij MESA Family Business Consultants Familiebedrijf. Zij is naast partner bij MESA ook lid van de Raad van Toezicht bij de Stichting Sociale wijkteams in Arnhem.

Sandra heeft na wetenschappelijke studies belasting en notarieel recht ruime ervaring opgedaan in de belastingadviespraktijk bij PwC en later ABN AMRO MeesPierson Private Bank. In diverse rollen heeft Sandra een ervaring opgebouwd in de advisering van DGA’s en familiebedrijven. Vooral op het snijvlak van zakelijke en privé belangen op strategische en tactisch niveau met als aandachtsgebied Estate Planning heeft Sandra de vele aspecten van de vraagstukken leren kennen en opdrachtgevers van praktisch advies voorzien.

Binnen MESA houdt Sandra zich bezig met de ontwikkeling en uitvoeren van de begeleiding gericht op de generatie aan wie overgedragen wordt (Next Gen). Met haar werkervaring bij verschillende soorten van familiebedrijven in verschillende sectoren, heeft zij de verschillende aandachtsvelden van Next Gen vraagstukken voorbij zien komen en zich daar uitgebreid in verdiept. Samen met de Mesa collega’s werkt Sandra aan het verzorgen van kennisdeling en uitwisselen van ervaring vanuit het perspectief van de komende generatie(s).

Haar empathie en mensenkennis gekoppeld aan haar kwaliteiten op het gebied van reflectief luisteren en doorvragen zorgen dat zij de juiste verbanden te leggen en zo draagvlak te creëren voor een oplossing waarin iedereen zich kan vinden. Haar relativeringsvermogen en humor zorgen ervoor dat gesprekken altijd in een goed sfeer verlopen.

Telefoon: +31 6 836 368 25
Email: s.timmer@mesa-fbc.nl