Skip to content Skip to footer

Learning Education

‘Educatie is het krachtigste wapen dat we kunnen gebruiken om de wereld te veranderen’ (Nelson Mandela). Onder het mom van lifetime learning verzorgen wij opleidingsdagen en opleidingsprogramma’s voor families en familiebedrijven. Dat kunnen wij op verzoek geheel op maat doen als Family Specific Program die uit één of meerdere modules kan bestaan. Daar zoeken we dan, naast uit eigen stal, ook docenten van buiten aan. Regelmatig verzorgen wij modules waar meerdere families samen aan meedoen met één of enkele afgevaardigden. We kunnen ook helpen om een passend programma over het familiebedrijf te vinden dat in binnen of buitenland wordt aangeboden.

De volgende programma’s verzorgen wij regelmatig: Commissarissencyclus voor het familiebedrijf, Workshop STAK en Workshop ‘Essentials of Family Business Finance’.

OVER MESA

Als u over actuele knelpunten of over de lange termijn ontwikkeling van uw familie- onderneming van gedachten wilt wisselen met een deskundige buitenstaander, dan bent U bij MESA-FBC (family business consultants sinds 2005) aan het goede adres. De adviseurs van MESA-FBC zijn generalisten die gespecialiseerd zijn in het familiebedrijf.

Mesa en haar partners zijn lid van het NGFB

CONTACTGEGEVENS

PingOnline © 2024. All Rights Reserved.   |   Privacy statement – DisclaimerAlgemene voorwaarden