Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Intervisie. Een professionele methode om te werken aan je toegevoegde waarde als voorzitter of lid RvC/RvA van het familiebedrijf.

Als voorzitter of Lid van een Raad van Commissarissen (RvC) of Raad van Advies (RvA) geeft u meerwaarde aan het familiebedrijf door uw kennis, ervaring en competenties. De toenemende professionalisering van het vak én ook de ontwikkelingen in en rond het familiebedrijven vragen naast al uw kwaliteiten, om een methode waarmee u zich permanent kunt blijven ontwikkelen. Intervisie is hiertoe een beproefde methode.

Speciaal voor bovenstaande doelgroep organiseert Mesa family business consultants, een cyclus van vier Intervisiebijeenkomsten.

 

Wat is intervisie?

Intervisie biedt u de mogelijkheid om samen met gelijkgestemde, op een gestructureerde wijze te kijken naar situaties, dilemma’s en vraagstukken uit uw dagelijkse praktijk. Intervisie stimuleert het genereren van verschillende ideeën en inzichten en door in vertrouwen met elkaar de casuïstiek te bespreken, leert u van en met elkaar, krijgt u nieuwe inzichten en kunt u tot andere keuzes komen.

 

Praktische informatie

Veiligheid en onderling vertrouwen staat voorop bij deze vier intervisie bijeenkomsten. De groepsgrootte is vier tot maximaal vijf deelnemers. Als groep ontmoeten we elkaar elk kwartaal een dagdeel (3 uur) op het prachtige Landgoed Anderstein in Maarsbergen.

Elk kwartaal start een nieuwe groep. De definitieve data worden afgestemd in overleg met de deelnemers. Bij de samenstelling van de groepen houden wij rekening met gelijkwaardigheid en mogelijke conflicterende belangen. Het aantal PE punten voor een commissaris RvC of lid RvA bedraagt 12 punten

Voor meer informatie bel of mail ons.

OVER MESA

Als u over actuele knelpunten of over de lange termijn ontwikkeling van uw familie- onderneming van gedachten wilt wisselen met een deskundige buitenstaander, dan bent U bij MESA-FBC (family business consultants sinds 2005) aan het goede adres. De adviseurs van MESA-FBC zijn generalisten die gespecialiseerd zijn in het familiebedrijf.

Mesa en haar partners zijn lid van het NGFB

CONTACTGEGEVENS

PingOnline © 2024. All Rights Reserved.   |   Privacy statement – DisclaimerAlgemene voorwaarden