Skip to content Skip to footer

FILOSOFIE

Wij werken vanuit een gezamenlijke visie op de succes- èn faalfactoren van de familie- onderneming. In onze visie vindt een parallelle ontwikkeling tussen eigendoms- en ondernemingsstrategie plaats voor familie bedrijven die echt succesvol willen zijn. Families die hun rol als eigenaar tijdig en adequaat weten aan te passen aan de veranderende omstandigheden leggen een solide basis voor de continuïteit van hun bedrijf. Met onze ondersteuning weten bedrijfsfamilies zich te organiseren, kennen en leven naar hun waarden, en formuleren een eenduidige visie op de toekomst van hun bedrijf en daarbij hun rol. De samenhang tussen strategie, bestuur en eigendom staat centraal. Dat begint bij de opbouw van een effectieve infrastructuur voor communicatie en informatie. Niet voor niets zijn wij regelmatig betrokken bij de opstart en begeleiding van een familieberaad, stichtingsbestuur of Raad van Commissarissen. 

Het kernbegrip in onze benadering van familiebedrijven is responsible ownership. Door de sterke verbondenheid van eigendom en bestuur zijn familiebedrijven van nature verantwoordelijke ondernemers. Wij geloven daarom in deze ondernemingsvorm maar weten uit ervaring dat het succes niet vanzelf komt. Daar is een heldere, integrale aanpak van eigendom, strategie en bestuur voor nodig.

pexels-felix-mittermeier-1080401

OVER MESA

Als u over actuele knelpunten of over de lange termijn ontwikkeling van uw familie- onderneming van gedachten wilt wisselen met een deskundige buitenstaander, dan bent U bij MESA-FBC (family business consultants sinds 2005) aan het goede adres. De adviseurs van MESA-FBC zijn generalisten die gespecialiseerd zijn in het familiebedrijf.

Mesa en haar partners zijn lid van het NGFB

CONTACTGEGEVENS

PingOnline © 2024. All Rights Reserved.   |   Privacy statement – DisclaimerAlgemene voorwaarden