Skip to content Skip to footer

Evenementen

We organiseren één keer per jaar een jaarevenement voor al onze relaties waar we een actueel onderwerp centraal stellen dat specifiek voor familiebedrijven relevant is. Deze evenementen staan in het teken van inspiratie opdoen en netwerken met andere familiebedrijven. Inmiddels zijn deze bijeenkomsten een traditie en komen steeds meer relaties terug met meerdere familieleden.

Zodra we zien dat daar aan behoefte aan is, organiseren we een evenement over een specifiek onderwerp en kiezen we daar de best passende werkvorm voor. Voel je vrij om een idee daarover met ons te delen en we kijken of daar binnen onze relatiekring animo voor is. Voorbeelden zijn een bijeenkomst met financieel directeuren die daarnaast ook betrokken zijn bij de privé financiën van de familieleden of met professionals die als een secretaris van bestuur van het familiebedrijf betrokken zijn bij het soepel laten verlopen van de governance.

OVER MESA

Als u over actuele knelpunten of over de lange termijn ontwikkeling van uw familie- onderneming van gedachten wilt wisselen met een deskundige buitenstaander, dan bent U bij MESA-FBC (family business consultants sinds 2005) aan het goede adres. De adviseurs van MESA-FBC zijn generalisten die gespecialiseerd zijn in het familiebedrijf.

Mesa en haar partners zijn lid van het NGFB

CONTACTGEGEVENS

PingOnline © 2024. All Rights Reserved.   |   Privacy statement – DisclaimerAlgemene voorwaarden